Biennal de Ciència a l’abast de tothom

La Biennal Ciutat i Ciència ens descobreix les ciències que ens envolten, de manera que puguem aprendre del nostre entorn i el seu funcionament gaudint alhora. Del 7 a l’11 de febrer, tota la ciutadania pot participar en un centenar d’activitats en diferents espais de la ciutat.

Les activitats es duen a terme en espais diferenciats: biblioteques, centres cívics, fàbriques de creació, cinemes, entre d’altres, situats a tots els districtes de Barcelona. TRAM, com de costum, t’apropa a moltes de les activitats programades, perquè tothom pugui arribar a les activitats científiques de manera ràpida i còmoda!

  • Diàleg “Trobada de 100tífiques”. Dijous, 7 de febrer, a les 14 hores, al Parc Científic de Barcelona (parada Zona Universitària – línies T1, T2 i T3).
  • Arts Escèniques “Terra Simbiòtica”. Dijous, 7 de febrer a les 18 hores, al Museu de Ciències Naturals (parada Fòrum – línia T4).
  • Taller “La interfície deconstruïda”. Dissabte, 9 de febrer de 10 a 18 hores, a l’Hangar (parada Pere IV – línia T4).
  • Diàleg “Dia de les dones en Bioinformàtica”. Dilluns, 11 de febrer a les 10.30 hores, al Barcelona Supercomputing Center (parada Palau Reial – línies T1, T2 i T3).
  • Conferència d’Ada Yonath, premi Nobel. Dilluns, 11 de febrer a les 13 hores, al Parc Científic Barcelona (parada Zona Universitària – línies T1, T2 i T3).
  • Diàleg “La contaminació interna de les persones”. Dilluns, 11 de febrer, a les 18 hores, a Ca l’Alier (parada Fluvià – línia T4).
  • Conferència “Màgia i taula periòdica”. Dilluns, 25 de febrer a les 19 hores, a la biblioteca El Clot – Josep Benet (parada Glòries – línies T4, T5 i T6).

La ciència-ficció no es vol perdre l’ocasió i tindrà presència als cinemes Phenomena. Els personatges de Marvel, que tenen molt a dir en qüestions de ciència, i altres pel·lícules relacionades amb invents tecnològics també es projectaran aquest cap de setmana (programació completa al web).

Share

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *