La música sona als parcs

Durant la primavera i l’estiu és ben sabut que arriben els festivals musicals més importants de l’escena europea: Primavera Sound, Sónar, Cruïlla… però també hi ha moltes altres alternatives gratuïtes menys massificades i molt a prop de casa o a on et pot portar el TRAM, com la Setmana de les Terrasses dels Hotels de la qual vam parlar fa poc o el cicle de concerts Música als parcs, aptes per a tota la família i fins a l’agost.

Gairebé 50 propostes de música clàssica, jazz i blues sempre envoltades de la natura (consultar programació completa). Totes les actuacions estan formades per músics menors de 35 anys, són de petit format (com a màxim quartets) destacant aquest any els concerts realitzats per formacions corals, orquestres i escoles de música:

  • Dijous 21 de juny a les 20 h: Concert del Dia de la Música de Barcelona Coral Asia (La Model).
  • Divendres 22 de juny a les 20 h: Orquestra Simfònica King’s College Londres (Parc de la Ciutadella).
  • Dimecres 4 de juliol: a les 20 h Imperial College Big Band Londres (Parc de la Ciutadella) i a les 21 h Roger Santacana i Oscar Latorre (Parc de Sant Martí).
  • Divendres 20 de juliol a les 21 h: Atbara (Parc de Diagonal Mar).
  • Dijous 2 d’agost a les 21 h: Uptown Racoon (Parc de la Ciutadella).
  • Dijous 30 d’agost a les 21 h: Concert de cloenda de Txell Sust & August Tharrats Trio (Parc del Clot).

Abans d’alguns concerts es faran visites guiades pels parcs, amb l’objectiu de conèixer a fons la biodiversitat que conviu als espais verds. El 22 de juny, i abans del concert de l’Orquestra Simfònica King’s College Londres, a les 18.30 hores es farà la visita guiada pel Parc de la Ciutadella (requereix reserva prèvia al web).

Aquest estiu la música sona als parcs!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *