La música sona als parcs

Durant la primavera i l’estiu és ben sabut que arriben els festivals musicals més importants de l’escena europea: Primavera Sound, Sónar, Cruïlla… però també hi ha moltes altres alternatives gratuïtes menys massificades i molt a prop de casa o a on et pot portar el TRAM, com la Setmana de les Terrasses dels Hotels de la qual vam parlar fa poc o el cicle de concerts Música als parcs, aptes per a tota la família i fins a l’agost.

Gairebé 50 propostes de música clàssica, jazz i blues sempre envoltades de la natura (consultar programació completa). Totes les actuacions estan formades per músics menors de 35 anys, són de petit format (com a màxim quartets) destacant aquest any els concerts realitzats per formacions corals, orquestres i escoles de música:

  • Dijous 21 de juny a les 20 h: Concert del Dia de la Música de Barcelona Coral Asia (La Model).
  • Divendres 22 de juny a les 20 h: Orquestra Simfònica King’s College Londres (Parc de la Ciutadella).
  • Dimecres 4 de juliol: a les 20 h Imperial College Big Band Londres (Parc de la Ciutadella) i a les 21 h Roger Santacana i Oscar Latorre (Parc de Sant Martí).
  • Divendres 20 de juliol a les 21 h: Atbara (Parc de Diagonal Mar).
  • Dijous 2 d’agost a les 21 h: Uptown Racoon (Parc de la Ciutadella).
  • Dijous 30 d’agost a les 21 h: Concert de cloenda de Txell Sust & August Tharrats Trio (Parc del Clot).

Abans d’alguns concerts es faran visites guiades pels parcs, amb l’objectiu de conèixer a fons la biodiversitat que conviu als espais verds. El 22 de juny, i abans del concert de l’Orquestra Simfònica King’s College Londres, a les 18.30 hores es farà la visita guiada pel Parc de la Ciutadella (requereix reserva prèvia al web).

Aquest estiu la música sona als parcs!

Share

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *