Setmana de les Terrasses dels Hotels

Quan pensem en un hotel ens venen al cap paraules com vacances, descans, gastronomia o luxe. I des de fa un temps també podem pensar en els hotels com una opció d’oci a tenir present sobretot quan arriba l’estiu.

I és que torna la Setmana de les Terrasses dels Hotels fins al 10 de juny, l’esdeveniment de lleure que combina diferents activitats amb vistes espectaculars de la ciutat. Un moment de relaxació i diversió a diversos metres sobre l’asfalt.

Fins fa molt poc les terrasses dels hotels eren d’ús exclusiu pels clients, però gràcies a l’èxit que tenen a causa d’esdeveniments com aquest, ja pràcticament tots els hotels mantenen les seves terrasses obertes al públic durant la temporada estival.

Enguany són 83 hotels participants amb més de 270 activitats proposades, dividides en activitats gastronòmiques, especials i familiars. La majoria de les activitats requereix reserva prèvia, així que no us adormiu i consulteu el llistat complet per escollir les activitats que més us agradin.

Us recomanem diverses propostes per canviar el soroll de la ciutat per música, l’estrès per relaxació i les vistes del dia a dia per unes a vista d’ocell impressionants. I a més, molt a prop del TRAM:

Gastronomia

  • Masterclass Currys del món & Còctels en base de te: dimecres 6 de juny a les 19 h al Hilton Diagonal Mar Barcelona (parada El Maresme línia T4).
  • Wine Truck: dijous 7 de juny a les 18.00 h al Hilton Barcelona (parada Numància línies T1, T2 i T3).
  • Degustació “Texas BBQ Experience”: dissabte 9 de juny a les 13 h al Meliá Barcelona Sky (parada Pere IV línia T4).
  • Fondue day & Dj Session: dissabte 9 de juny a les 19 h al Novotel Barcelona City (parades Ca l’Aranyó línia T4 o La Farinera línies T5 i T6).

 

Activitats musicals i especials

  • Cicle de Cine Mae West: dimecres 6 de juny a les 21.30 h al Vincci Mae (parada Francesc Macià línies T1, T2 i T3).
  • Sunset Ioga: dijous 7 de juny a les 19.30 h al Meliá Barcelona Sky (parada Pere IV línia T4).
  • Nit Bossanova: dijous 7 de juny a les 20.30 h al Pullman Barcelona Skipper (parada Ciutadella – Vila Olímpica línia T4).
  • Sessió Dj: divendres 8 de juny a les 18 h al Fairmont Rey Juan Carlos I (parada Zona Universitària línies T1, T2 i T3).
  • Jazz & Soul: diumenge 10 de juny a les 20 h al The Gates Hotel Diagonal Barcelona (parades Ca l’Aranyó T4 o La Farinera línies T5 i T6).

 

Activitats familiars

  • Abracadabra: Màgia Solidària: diumenge 10 de juny a les 12 h al Barcelona Princess (parada El Maresme línia T4).
  • Vermutada Padró & Co: diumenge 10 de juny a les 12 h al The Gates Hotel Diagonal Barcelona (parades Ca l’Aranyó T4 o La Farinera línies T5 i T6).
  • Art in the Sky: diumenge 10 de juny a les 18 h al Meliá Barcelona Sky (parada Pere IV línia T4).

 

Tant si busqueu un lloc tranquil per relaxar-se després de la feina o una proposta més moguda i diferent: aquesta setmana anem d’hotels!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *