Arriba el Black Friday a la botiga online del TRAM

Ja fa uns anys que el Black Friday s’ha convertit en un fenomen molt esperat pels consumidors. Va arribar tot de sobte des dels Estats Units i el seu èxit va ser tan gran que aquesta data ja està marcada a l’agenda de botiguers i compradors. Ordinadors, televisors, telèfons… els productes d’electrònica són els més demandats gràcies als descomptes que grans magatzems ofereixen.

Però d’entre tota la varietat de productes que es compren en aquests dies no tot són objectes electrònics, també hi ha espai pels que són còmodes, eficients i sostenibles amb el medi ambient, com els de la botiga online del TRAM.

Amb motiu del Black Friday, des d’avui fins al dilluns 27 de novembre, a més d’un 20% de descompte que s’ofereix en totes les comandes amb el codi promocional #TramBF, també se sortejaran entre tots els compradors 10 entrades dobles per assistir a la presentació de Totem Stories, el documental sobre la vida dels artistes del Cirque du Soleil que s’emetrà a la Filmoteca de Catalunya. Pots fer la teva comanda i avançar-te al Nadal per fer-te un regal només perquè te’l mereixes, o regalar un objecte original a una altra persona.

I a més amb la teva comanda no només adquireixes un producte, sinó que estàs contribuint a expandir la “Marca Barcelona”, ja que molts articles són confeccionats a partir d’idees amb estudiants de disseny gràfic en col·laboració amb professionals del sector, o ideats per treballadors del TRAM aficionats del món ferroviari.

D’on prové el concepte Black Friday?

Sorgeix als Estats Units per inaugurar el període de compres nadalenques, coincidint amb l’endemà de la festivitat d’Acció de Gràcies, que sempre cau en dijous. Se li diu negre perquè als comptes financers els nombres negatius es ressalten en vermell i els positius en negre. És un esdeveniment tan important que s’acostuma a dir que els comerços passen dels números vermells al negre ràpidament.

Share

2 thoughts on “Arriba el Black Friday a la botiga online del TRAM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *