“Tramvia-Ciutat” reflexions al voltant de la mobilitat.
Sam Schwartz visita el TRAM

Aquests dies el debat sobre l’expansió del tramvia torna a estar sobre la taula gràcies a unes jornades organitzades per l’Ajuntament de Barcelona a la UPC. “Tramvia-ciutat” és el nom sota el qual ahir i avui, els experts i els responsables de mobilitat d’altres ciutats exposen la seva experiència i coneixement. Més enllà d’aquest debat tan interessant sobre el model de ciutat que volem els ciutadans, és una gran oportunitat per escoltar les reflexions de savis com en Sam Schwartz, president de SSC GPO Group, que ha estat l’encarregat de fer la conferència inaugural i que ha parlat de la nova mobilitat.

Per a ell, la lluita contra la contaminació no és només un tema de salut. Ell creu que cal que els polítics facin els espais públics més amables pels vianants, amb zones verdes i amb una forta aposta pel transport públic. Perquè l’ús abusiu del cotxe, segons Schwartz no és un problema únicament de contaminació sinó que, anant en cotxe, deixem de fer exercici físic i això incideix en l’augment de malalties cardiovasculars i en augment de persones amb problemes d’obesitat.

Al migdia, en Sam Schwartz, va voler visitar el TRAM acompanyat del Joan Carsi, el director d’Explotació i Desenvolupament de TRAM.

Les ponències continuen fins aquesta tarda.

Share

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *